Golf Varberg


Spil Golf i Varberg

I Varberg området finder du et godt udvalg af golfbaner. Der findes seks golf baner i Varberg området, hvor du kan bo tæt op af den første tee. Syv golfbaner med forskellige karakterer: park, hede, skov, kuperet terræn og tæt på vandet. Varberg er golf for spillere på alle niveauer, både for dem som gerne vil prøve at spille golf findes der flere korte golfbaner og for de professionelle hvor man kan finde udfordringer som at skyde over vandet eller at spille på baner med klipper.

Golfbaner Varberg

Varberg Golf klub

Varberg Golf klub er berømt for sin store bølgende og faldende greens, som samtidigt er rangeret som en af de bedste i Sverige. Det har kuperet terræn og Lake Grimsjön skinner undervejs igennem de 18 huls lange bane.

Klosterfjorden Golf Klub

Klosterfjorden Golf klub har en 18-hullers golfbane med ni greens, der støder op til Kungsgården i Åskloster. Golfbanen tilbyder fast og rimelig niveau fri greens, men stadig vanskeligere end de fleste antager.

Harabäcken Golfklub

Harabäcken Golfklub har en 18-hullers bane, der er præget af parker og hede. Det er en udfordrende bane for den gennemsnitlige golfspiller og på samme tid er den meget inspirerende for nybegyndere.

Hofgård Golf Klub

På Hofgård Golf klub i Rolfstorp der er et varieret fuld længde golfbane med en driving range i et smukke omgivelser.

Blixtorp Golfbane

Blixtorp Golfbane byder på en 9-hullers Pay & Play bane, en driving range og en komplet øvelses område for bunker uddannelse, chipping og putting.

Kärradal Golf bane

Kärradal Golf bane. En lille og kort golfbane bane med udkig over over havet.

Elverbrn legetj